:: Werkwijze
 
De werkwijze als volgt: 
  1. Als eerste inventariseren wij uw wensen. Ik probeer daar zo goed mogelijk naar te luisteren. Ik meet uw tuin op of gebruik van u een perceeltekening. Verder bekijk en fotografeer ik zo goed mogelijk de huidige situatie. Deze foto’s zijn alleen voor mijn beeldvorming.
  2. Hierna maken we twee of drie voorlopige ontwerpen. Meestal maak ik als eerste ontwerp precies zoals u dat zei. Helemaal uw idee dus. Als tweede ontwerp ik een tuin waarvan ik denk dat die bij u past. Ik heb goed naar u geluisterd, gekeken naar uw huis en de stijl van uw huisinrichting. Dit vertaal ik vervolgens naar buiten. Mijn ervaring is dat dit het ontwerp is dat men het meeste kiest. Soms maak ik nog een derde ontwerp, waarvan ik mijn creativiteit helemaal los laat. Realiseerbaar maar uniek.
  3. De voorlopige tuinontwerpen worden met u besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt het tuinontwerp gemaakt.
  4. Het tuinontwerp wordt vervolgens weer met u besproken. U kunt nog steeds opmerkingen maken. Het wordt net zo lang aangepast tot u tevreden bent.
  5. Hierop maak ik de plantenschema’s, het definitieve ontwerp en een tuinomschrijving. In de tuinomschrijving staat mijn visie op uw tuin en hoe ik tot het ontwerp ben gekomen; de gedachte er achter dus.